Over Ons

Beste kwaliteit CBD-producten kunnen niet ontbreken uit een gezonde levensstijl. Daarnaast kan men CBD-producten voor meerdere klachten gebruiken. Waarom dure medicatie kopen als u de klachten kunt verminderen of zelfs verhelpen met een ‘’natuurlijk’’ product. Bij CBDGuys bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar goede CBD-producten. Wij verkopen uitsluitend goed selecteerde producten, waar u als consument de vruchten van plukt.

Of het nou gaat om stressvermindering of voor pijnverlichting onze producten helpen u gegarandeerd. Tevens bieden wij de laagste prijsgarantie, waarom meer betalen voor een goed product als wij het u kunnen aanbieden voor een mooie prijs. Waar het begon CBDGuys gebruiken zelf al jaren CBD-producten. Dikwijls kwamen wij erachter dat er voor goede kwalitatieve producten een flink prijskaartje aan hangt. Met deze gedachten zijn wij eind 2021 een webshop gestart. Ons doel is de consument het beste product te kunnen leveren tegen een respectievelijk bedrag.

90

Tevreden klanten

16

Grote leveranciers

10

Medewerkers

Advies nodig?

Persoonlijk advies Weet u nou niet zo goed wat u nodig heeft? Of wilt u advies over onze producten en het gebruik hiervan? Neem gerust contact op met onze klantenservice van CBDGuys. Via ons contactformulier zullen wij u z.s.m. te woord staan.